Hindoe uitvaart

Kiran Kesharie is bij uitvaartzorg Uniek de uitvaartverzorger van Hindoestaanse afkomst. Hierdoor spreekt hij de taal, kent hij de emotie en gebruiken van deze bevolkingsgroep als geen ander. De rituelen die er zullen plaatsvinden kent hij exact, ongeacht de stroming die ze belijden.

Kiran Kesharie zegt: “Men moet altijd voelen dat wij hun steun en toeverlaat in een moeilijke periode zijn. Nooit het gevoel hebben dat ze teveel zijn of dat ze bepaalde dingen niet durven te vragen. Kortom we stellen ons op als een familielid, we respecteren hun tradities en zijn zeer toegankelijk. Daar ligt onze kracht en maakt ons Uniek”!

foto_Kiran

Kiran Kesharie

Wat kost een Hindoe uitvaart?

Voor de Hindoestaanse gemeenschap hebben wij pakketten met zorg samengesteld, waarbij de nodige diensten voor de uitvaart inbegrepen zijn. Bekijk de tarieven door op de onderstaande knop te klikken.

Hindoe pakkettenHindoe pakketten

Wilt u een overlijden melden of informatie omtrent een Hindoe uitvaart klik dan op het telefoon-icoontje.

06 – 25 55 31 00
dag en nacht bereikbaar

Nieuwe Nederlanders

De uitvaarten vanuit andere culturen vinden steeds meer plaats in Nederland. Wij merken op dat de grote uitvaartondernemingen geen ervaring hebben om uitvaarten te kunnen verzorgen van de “Nieuwe Nederlanders”. Hierbij kunt u denken aan de mensen met een Hindoe, Islamitische of Creoolse komaf.

Uitvaartzorg Uniek is juist gespecialiseerd om mensen uit deze bevolkingsgroepen te begeleiden bij het verlies van hun dierbare. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe de uitvaarten op religieus gebied moeten verlopen met daarbij natuurlijk de wensen en tradities niet uit het oog te verliezen.

Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust, wij staan voor u klaar.

WhatsApp WhatsApp ons