Hindoe uitvaart

Kiran Kesharie is bij Uitvaartzorg Uniek de uitvaartverzorger van Hindoestaanse afkomst. Hierdoor spreekt hij de taal, kent hij de emotie en gebruiken van deze bevolkingsgroep als geen ander. De rituelen die er zullen plaatsvinden kent hij exact, ongeacht de stroming die u belijdt.

Werkwijze

Op het moment dat u het overlijden aan mij doorgeeft kom ik naar u toe, ongeacht het tijdstip. Samen zullen we stap voor stap de uitvaart van uw dierbare vormgeven. Na het regelen van de uitvaart ga ik aan de slag voor u en zal ik u aan de hand meenemen tot en met de dag van de uitvaart. Uiteraard sta ik daarna ook voor u klaar.

Ik zal u zoveel mogelijk ontzorgen, maar stimuleer ik u om actief deel te nemen aan de voorbereiding en de uitvoering van de uitvaart. Ik ervaar elke keer weer dat nabestaanden dat juist prettig vinden.

Wat regelen wij voor u?

Wilt u de uitvaart laten verlopen volgens de Hindoeritus? Dan kan ik voor u de volgende diensten uit handen nemen:

  • Verzorgen van een Pandit ongeacht de stroming (indien u geen Pandit heeft)
  • Verzorgen van de Nauw
  • Verzorgen van bloemen/ samagri voor het afscheid
  • Verzorgen van een oplosbare zee-urn
  • Verzorgen van de overlijdensberichten op de radiozender van uw keus

Wat krijgt u gratis van ons?

Ik vind het belangrijk dat u in een tijd van verdriet zoveel mogelijk wordt ontzorgt. De onderstaande diensten krijgt u daarom gratis bij Uitvaartzorg Uniek:

  • Alle Pooja Samaan voor de Shraad of Hawan
  • Overlijdensberichten op de radiozender van uw keus t.w.v. € 90,- of een bloemstuk t.w.v. € 90,-
  • Digitale rouwkaart
  • Online condoleanceregister
  • Gids “Zorgen Erna”

Wat kost een Hindoe uitvaart?

De kosten van een uitvaart zijn gebaseerd op uw wensen. Hierdoor zijn de kosten van iedere uitvaart verschillend. Wij bieden u vooral maatwerk voor elk budget. Wilt u weten wat de kosten zullen zijn voor uw uitvaart? Neem dan contact met mij op.

06 – 25 55 31 00
dag en nacht bereikbaar

Kiran Kesharie zegt: “Men moet altijd voelen dat wij hun steun en toeverlaat in een moeilijke periode zijn. Altijd alles durven te vragen en ons als een eigen familielid zien. Op deze manier verlagen we de drempel en kunnen we van het laatste afscheid een onuitwisbare herinnering maken. Hierin ligt onze kracht en maakt ons Uniek”!

Nieuwe Nederlanders

De uitvaarten vanuit andere culturen vinden steeds meer plaats in Nederland. Wij merken op dat de grote uitvaartondernemingen geen ervaring hebben om uitvaarten te kunnen verzorgen van de “Nieuwe Nederlanders”. Hierbij kunt u denken aan de mensen met een Hindoe, Islamitische of Creoolse komaf.

Uitvaartzorg Uniek is juist gespecialiseerd om mensen uit deze bevolkingsgroepen te begeleiden bij het verlies van hun dierbare. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe de uitvaarten op religieus gebied moeten verlopen met daarbij natuurlijk de wensen en tradities niet uit het oog te verliezen.

Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust, wij staan voor u klaar.