Wilt u weten hoe men Uitvaartzorg Uniek heeft ervaren? Lees hieronder de mooie ervaringen die u kunnen helpen om een goede keuze te maken.
shutterstock_355617065de beste in zijn vak

★★★★☆
Kiran heeft de uitvaart van mijn vader begeleid. Ik heb hem ervaren als iemand die kalm, rustig, professioneel en betrokken is. Door het natuurlijk gezag dat hij uitstraalt en het grote verantwoordelijkheidsgevoel dat hij bezit, heeft hij ervoor gezorgd dat de afscheidsdienst van mijn vader waardig en ordentelijk is verlopen. Naar mijn mening is hij voor de Hindustaanse doelgroep de beste in zijn vak.
- Sita Dixit-Kharagjitsing

tot in de puntjes verzorgd

★★★★★
Kiran is een fijn persoon die meeleeft met de nabestaanden. Hij stelt zich professioneel op en heeft ons veel zorg ontnomen. De begrafenis van onze moeder heeft hij volledig, volgens onze wensen, laten verlopen. Het was goed georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd, zodat wij terug kunnen kijken op een mooi afscheid.
- A Joemmanbaks

Één en al lof en respect

★★★★★
Één en al lof en respect voor Kiran. Zijn oprechte medeleven, goede zorgen, mooie daden en geweldige dienstverlening, heeft mij en mijn familie in een ontzettende moeilijke tijd weten te ontzorgen. Hij neemt de tijd, luistert goed, is ontzettend meedenkend en levert maatwerk. Hij droeg bij aan "het laatste deel" van een trieste gebeurtenis. Dit heeft hij op een meer dan wenselijke manier voor ons gedaan. Ik zal hem eenieder aanbevelen, wat ik overigens al meerdere keren heb gedaan. Ik wens je enorm veel succes!
- Madhevi Jagernath

2x super goed geholpen

★★★★★
Kiran heeft ons 2x super goed geholpen. Hij heeft alles van A tot Z tot de puntjes geregeld. Ik kon 24/7 bij hem terecht met mij vragen en hij was altijd bereid om ons te helpen. En aan alles was te zien dat hij ons heel graag wou helpen bij deze moeilijke dagen. Met zulke momenten weet ik zeker bij wie ik terecht kan en wie de juiste persoon is om alles te regelen voor mij. Kiran nogmaals bedankt voor alle hulp en succes!!!
- Dani Sewgolam

In 1 woord Uniek

★★★★★
In 1 woord Uniek. Tot in de puntjes toe geregeld, zoals wij het wouden hebben. Wij als familie waren erg tevreden met de zorg en begeleiding van uitvaartzorg Uniek (Kiran Kesharie). Wij zullen het zeker aanraden bij anderen
- Vishal Ramdin

met hart en ziel

★★★★★
Het ergste moment brak aan. Ik / wij moesten samen met mijn kinderen voor onze lieve dierbare zoon, broertje, echtgenoot, vader, opa zijn uitvaart gaan regelen. Aangezien wij vaak genoeg uitvaarten hebben bijgewoond en Kiran zijn werk hebben bewonderd, heb ik geen enkel moment eraan getwijfeld hem voor de uitvaart van mijn echtgenoot te kiezen. Kiran Kesharie doet zijn werk met hart- en ziel. Mijn kinderen, ik en de families spreken nog steeds vol lof over Kiran Kesharie en wil velen aanbevelen uitvaart Uniek te kiezen.
- Sharida Sahebdien

uitvaartverzorger met oog voor details

★★★★★
Bij de uitvaart van mijn Oom zijn wij goed begeleid door Kiran Kesharie. Hij was erg meelevend en meedenkend voor de nabestaande. Hij is een prettige uitvaartverzorger met oog voor details. Hierdoor heb ik op mooie en een waardige manier afscheid kunnen nemen van mijn Oom. Nogmaals bedankt Kiran.
- Sabita Dhawtal

Kiran, nogmaals bedankt.

★★★★★
Kiran heeft ons geweldig begeleid na het overlijden van mijn vader. Kiran is een hele nette en professionele man. Hij nam de tijd, bracht rust en duidelijkheid in een tijd waarin wij dit enorm nodig hadden. Dat hebben we enorm gewaardeerd. Kiran, nogmaals bedankt.
- Frederique van 't Groenewout - Beerden

Kortom Kiran is UNIEK in zijn vak!

★★★★★
Kiran is naast een goede vriend ook de uitvaartverzorger geweest toen mijn moeder overleden was. Hij heeft haar ook persoonlijk gekend... Maar ondanks dat kon hij zeer professioneel de uitvaart van A tot Z begeleiden en nazorg bieden. Hij denkt aan zoveel dingen die dan zo belangrijk zijn maar waar je eigen hoofd totaal niet naar staat. Kortom Kiran is UNIEK in zijn vak!
- Nalini Bhikhie

deel uitmaakte van de familie

★★★★★
Kiran heeft ons nadat mijn vader is heengegaan vanaf het begin begeleid en ondersteund. Wij hebben samen met Kiran getracht een zo goed mogelijk en passend afscheid te regelen. Wat ik heel bijzonder en mooi vond van Kiran is dat hij gedurende de hele periode tot aan de crematie deel uitmaakte van de familie. Hij heeft de familie gedurende de rouwbezoeken en crematie vertegenwoordigd. Hij heeft zo zijn best gedaan en ervoor gezorgd dat wij en onze naasten nog buiten de reguliere rouwbezoeken om, gelegenheid hadden om bezoek af te leggen in privesfeer. Dat hebben we enorm gewaardeerd. Ook vandaag de dag heb ik nog wel eens contact met hem. Ik kon met al mijn vragen bij hem terecht. Hij heeft mij en mijn broertjes tevens uitstekend begeleid tijdens de bewassing. Wij hadden dit nog nooit eerder gezien laat staan meegemaakt of gedaan! Het overlijden van onze vader was een enorme klap. Als ik terugkijk ben ik heel blij dat wij Kiran als uitvaartbegeleider hadden. Kiran nogmaals bedankt namens mij en de familie.
- Glenn Dharampal

dankbaar

★★★★★
Zeer betrokken en alles volgens wens verlopen. Niet minder, maar zelfs meer dan dat. We zijn eeuwig dankbaar, namaste.
- Manoj Ghoerbien

Uitvaartzorg Uniek is zeer zeker aan te raden

★★★★★
Kiran heeft ons uitstekend begeleid bij het overlijden van mijn moeder. Er is rekening gehouden met de wensen van mijn moeder en de familie. Het contact is ook soepel gegaan. We hebben een hele goede ervaring gehad in die periode en zelfs daarna.. Ze zijn zeer efficient en erg betrokken met de familie. Uitvaartzorg Uniek is zeer zeker aan te raden, ze zorgen tot in de details voor alles. Namens de familie nogmaals: heel erg bedankt.
- Harnarain Bhattoe

kort daarna was hij ter plekke

★★★★★
Ik ben zeer tevreden geweest, tijdens een moeilijk periode waarin Kiran ons begeleid heeft. De dag dat wij Kiran hebben benaderd aan de telefoon, kort daarna was hij ter plekke. Wij waarderen het feit dat hij tijd heeft gemaakt om ons bij te staan. Toen wij als familie er klaar voor waren heeft Kiran alles met ons besproken en hier nam hij ook de tijd voor. Zelf kwam hij ook met ideeën en gaf zijn mening waar nodig, uiteraard met onze wensen in het achterhoofd. Hij is iemand die met je meedenkt en dat hebben wij zeer prettig ervaren. Hij heeft ons vanaf dag 1 tot de dag van crematie bijgestaan. Ik zou een ieder uitvaart UNIEK aanraden.
- Mimi Bishesar

OP EN TOP UNIEK

★★★★★
De naam zegt t al...een en al UNIEK!! De uitvaart van mijn zusje op en top verzorgd, aan alle wensen voldaan, zoals zij dat had gewenst. We hadden geen betere uitvaartverzorger als Kiran kunnen wensen. Kiran...je hebt t ontzettend goed gedaan, niet alleen zoals mijn zusje t had gewenst maar ook onze wensen. OP EN TOP UNIEK. bedankt voor hetgeen je gedaan hebt en j steun. Veel succes!!
- Sunita Bhagola

transparant in wat mogelijk was

★★★★★
Ik kan niet anders dan de topscores aangeven voor de diensten van de uitvaartverzorger. Wij werden, als niet-Nederlandse ingezetene (want voor een kort bezoek in Nederland), totaal onbekend met de regels en uitvaartcultuur in Nederland een uitvaart organiseren, onder moeilijker-dan-normaal omstandigheden. De zorg, en zorgvuldigheid waarmee de verzorger is omgegaan met onze wensen, maar bovenal de begeleiding en het advies waren van onschatbare waarde Hij was transparant in wat mogelijk was, behoedde ons voor uitglijders, en was uitermate begripvol voor onze steeds veranderende wensen. We hebben bijzondere waardering voor de statige en waardige wijze waarop de ceremonie werd geleid, en het oog voor details,zoals het verzamelen van de linten van bloemstukken. (En, we waren ook heel blij met de pandit die ons was aanbevolen).
- Sharda Ganga

Bedankt!

★★★★★
Dankbaar voor de tip die ik kreeg. Je bent een goede steun, geeft rust, bent meelevend, zorgt ervoor dat alles naar wens wordt geregeld en je biedt daarin ook hulp en denkt mee en fijn dat je ook in de avonduren bereikbaar bent. Bedankt!
- Jeanine Ramdin

Uitvaartzorg Uniek is zeker een aanrader!

★★★★★
Dankzij Kiran heeft mijn moeder een hele mooie uitvaart gehad. Hij heeft alles goed geregeld en hij heeft de zorgen die hij uit onze handen kon nemen ook uit onze handen genomen. Buiten dat om is hij als persoon open, eerlijk, behulpzaam en ook zeker meelevend. Uitvaartzorg Uniek is zeker een aanrader!
- Shalini Gadjdjoe

een mooi en waardig afscheid

★★★★★
Na een heftige en intense periode te hebben doorgemaakt met onze vader, was gisteren zijn uitvaart. Zijn afscheid beschouwen wij als een mooie herinnering die wij voor altijd in ons hart zullen dragen. Al vanaf het eerste mailcontact met jou voelde het goed aan en heeft de familie de juiste keuze gemaakt om de uitvaart van onze vader door jou te laten begeleiden. Jouw professionaliteit, meedenkendheid, eerlijkheid en transparante manier van werken hebben een grote bijdrage geleverd aan een mooi en waardig afscheid van onze vader. Je hebt al het geregel van de uitvaart compleet uit onze handen genomen, waardoor wij onze volledige aandacht konden richten op de laatste dierbare momenten met hem. Wij willen jou heel erg bedanken hiervoor.
- Soso lobi, familie Amatdakoen

bedankt voor de goede zorg en steun.

★★★★★
Na het overlijden van mijn vader heeft Kiran ons ontzettend goed begeleidt en ondersteund. Je hebt met ons meegedacht en al onze wensen meegenomen zodat we op een mooie en waardige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze geliefde vader. We konden op elk moment van de dag met onze vragen bij je terecht en je rust, meelevendheid en professionaliteit hebben we enorm gewaardeerd. Zelfs na de uitvaart denk je nog graag met ons mee. Kiran, namens mijn familie en mij: bedankt voor de goede zorg en steun.
- Rina Ramdas

Prettig dat Kwaliteit voorop staat

★★★★★
Prettig dat Kwaliteit voorop staat, waarbij ook gelet wordt op details. Uniek heeft mij geholpen om optimaal door de moeilijke dagen heen te komen. Hartelijk dank daarvoor!
- Perkhaas Angna

enorme betrokkenheid en compassie

★★★★★
Wij bevelen Kiran zeker aan als uitvaartondernemer. Kiran gaf ons een familiegevoel, mede door zijn enorme betrokkenheid en compassie. Wij zijn Kiran hier erg dankbaar voor. Kiran heeft het regelen van de uitvaart in zijn geheel makkelijker gemaakt voor ons allen.
- Anisha Lachman

goed gepland en georganiseerd

★★★★★
Dankzij Kiran was alles goed gepland en georganiseerd. Het was een mooie uitvaart waar wij als familie mooie herinneringen aan zullen houden
- Virin B.

Kiran is betrouwbaar

★★★★★
Kiran is betrouwbaar en biedt veel ondersteuning tijdens het proces. Ook is het fijn dat Kiran altijd bereikbaar is voor vragen en hulp.
- Timothy

Met zorg en aandacht

★★★★★
Mede dankzij Kiran hebben wij een mooie uitvaart gehad voor mijn vader. Met zorg en aandacht is alles goed voorbereidt en professioneel geregeld.
- Sylvie Dewkalie

perfect

★★★★★
Alles is perfect verlopen!
- Y. Autar

Zo een afscheid wens je een ieder toe.

★★★★★
Wij zijn zeer goed bijgestaan en begeleid in de moeilijke periode dat wij afscheid hebben moeten nemen van onze vader. Alles is perfect geregeld en verlopen. Zo een afscheid wens je een ieder toe.
- I. Badoella

Kiran weet zijn professionaliteit en vakkennis te combineren

★★★★★
Kiran weet zijn professionaliteit en vakkennis te combineren met betrokkenheid en persoonlijke begeleiding. Als nabestaanden zijn wij door Uitvaartzorg Uniek respectvol behandeld en goed begeleid voor en tijdens de uitvaart. Bij vragen konden wij op ieder moment van de dag contact opnemen. Kiran, we zijn je zeer dankbaar voor de mooie en goed geregelde uitvaart, maar zeker ook je oprechtheid en zorgzaamheid bij deze trieste gebeurtenis.
- P. Ghirad

oprecht en betrokken

★★★★★
Kiran is een zeer oprechte en betrokken man. Bij het overlijden van onze moeder gaf hij goede adviezen en nam hij ons aan de hand mee. De plechtigheid was zeer persoonlijk en werd ook door genodigden als indrukwekkend beschreven. Kiran nogmaals dank!
- P. Tuijtel

uitstekend vakmanschap

★★★★★
De afhandeling van de crematie is zeer vlot verlopen Alles was naar wens zoals de familie dat had gewild. Kiran was zeer behulpzaam en heeft de familie ontlast van alle mogelijke belastbare zaken. Ongetwijfeld is hier sprake geweest van uitstekend vakmanschap.
- Djieto Rasiawan

Kiran zorgt voor rust en geeft kracht.

★★★★★
Sinds ons eerste contact voelt het zeer vertrouwd en veillig aan. Kiran zorgt voor rust en geeft kracht. Uitvaartzorg Uniek is altijd bereikbaar en alles is bespreekbaar. Ze zullen dan ook tot het uiterste gaan om de laatste wensen zo zorgvudig en mooi te laten vervullen. Bedankt voor de zorg en kracht!
- J.Basant

Je kan rekenen op Kiran!

★★★★★
Het zorgzame gevoel dat Kiran aan je geeft. Het meedenken van de zorgen en opties. Advies waar je iets mee kan. Wetend dat je op je uitvaartverzorger kan rekenen.
- R. Soekhram

Bedankt voor alles!

★★★★★
Kiran heeft alles goed voor ons geregeld en ons met veel respect behandeld. Ook door hem kunnen wij met een goed gevoel terugkijken op deze dag.
- Mw. van Vugt

Dank voor alle zorgen

★★★★★
Alles goed geregeld,netjes, volgens afspraak. Met Kiran hadden we iemand die we iedereen zouden wensen, perfect
- Mw. van der Kleij

KIRAN WAS DE ROTS IN DE BRANDING!

★★★★★
Vanaf het eerste moment tijdens het verlies van onze moeder stond Kiran voor ons klaar. Hij nam ons op een hele professionele en respectvolle manier mee door het hele proces. Van de zakelijke tot emotionele zaken, aan alles wordt gedacht. Op de dag van het afscheid was alles tot in de puntjes geregeld en waren wij zeer onder de indruk hoe betrokken Kiran was, zodat wij zonder zorgen een waardig afscheid hebben kunnen geven aan onze moeder. Dankje je Kiran!
- Glen en Carla Simmons

Ontzettend dankbaar

★★★★★
Ontzettend dankbaar zijn wij op welke wijze Kiran de uitvaart had verzorgd. Tot in de kleine puntjes top geregeld. Volledig rekening gehouden met alle wensen en emoties van de familie. Nogmaals dank!
- Anuska

Chapeau!

★★★★★
Uniek uitvaartzorg, kan ik ten zeerste aan een ieder aanbevelen. Dhr Kesharie is nauw betrokken , warmhartig en zorgt ervoor dat allles tot in de puntjes volgens de wensen wordt uitgevoerd! Chapeau! Mvg P. Mohan
- P. Mohan

Goed vezorgd

★★★★★
Goed vezorgd...uitstekend
- Ngasirin

precies zoals mijn moeder het gewild had

★★★★★
Het is nooit prettig om over een uitvaartdienst te hebben, maar Kiran heeft het echt geweldig gedaan voor ons overleden moeder. Goed geluisterd naar m’n moeders wensen en van de fam. het is precies zoals mijn moeder het gewild had , mooi,warm en liefdevol en vanaf begin tot eind met veel respect behandeld. Kiran namens de familie nogmaals bedankt. ik zou zeker Uniek aanbevelen!
- M.doelkarim

Zonder enige belangen raad ik deze uitvaartverzorger aan.

★★★★★
Op dit soort momenten heb je mensen nodig die je een warm hart toe willen dragen. Het warme hart, de betrokkenheid, het contact, de duidelijkheid en de professionaliteit van Kiran zijn meer dan uitmuntend geweest. Geweldig gedaan Kiran! Zonder enige belangen raad ik deze uitvaartverzorger aan.
- Glenn Gobind

Bedankt

★★★★★
Kiran voelde al vanaf het begin als familie hij is heel erg correct een duizendpoot, die de regie heel goed in handen heeft. Bedankt voor de mooie uitvaart Kiran.
- Sahebdien/ramjiawan

Transparant

★★★★★
Na het overlijden van onze moeder hebben we lang zitten tobben voor welke uitvaartonderneming we moesten kiezen in Zoetermeer. We hadden totaal geen ervaring hiermee. Uiteindelijk gekozen voor Uitvaartzorg Uniek waarmee wij zeer content zijn geweest. De rust, betrokkenheid en transparantie die Kiran ons heeft gegeven in het geheel is als een eigen familielid ervaren.
- Koos Werkendam

Deskundig

★★★★★
Vanaf het eerste gesprek voelden we ons op ons gemak. Er werd geluisterd en Kiran voelde goed aan wat wel wel en niet wilden. We konden elk moment bij Kiran terecht waardoor er geen drempels waren voor vragen. Kortom een hele goede ervaring met Uitvaartzorg Uniek.
- Fam. Mooijmans

Goede zorg

★★★★★
Zeer professioneel. Goede zorg . Denkt mee in de wensen van de nabestaanden
- Anthonie hira

Wij zijn enorm tevreden!!

★★★★★
Dhr. Kiran heeft de uitvaart van mijn neef heel keurig en netjes verzorgd.. van begin tot eind was het supergoed gedaan. Wij zijn enorm tevreden!!
- Selly

Een echte topper

★★★★★
Meneer Kesharie is een zegen voor ons in deze tijd van rouw. Ondanks de omstandigheden bleef hij oplossingsgericht, respectvol en een steun tot zelfs na de uitvaart. Een echte topper.
- Sunita Ramadhin

Zo door gaan

★★★★★
Goeie uitvaartverzorger, luisterend oor, wensen worden vervuld en neemt echt de uitvaartzorg uit handen. Zo door gaan.
- Behari

★★★★★
Ik ben heel blij met de ondersteuning en begeleiding die ik kreeg .
- Legien Sonokromo