Een unicum! Uw steun voor een goed doel

Vanaf heden is het mogelijk om te doneren en een goed doel te steunen via uitvaartzorg Uniek. Er zijn diverse mogelijkheden om uw steentje hierin bij te dragen;

  1. Na het overlijden van uw dierbare blijft de kleding achter. Vaak weet men niet wat ze met al de kleding moeten doen. ChietSana kan de zomerkleding goed gebruiken van uw dierbare voor de mensen in verzorgingshuizen in Suriname.
  2. Maakte u dierbare gebruik van een wandelstok, rollator of rolstoel en hoeft deze niet ingeleverd te worden. Ook dan kunnen we de ouderen in Suriname blij maken die zo’n hulpmiddel nodig hebben.
  3. Vaak horen wij van families dat ze uit naam van hun overleden dierbare een gift willen geven.  Via uitvaartzorg Uniek i.s.m. ChietSana Foundation is dit een unicum. Wij regelen uit naam van uw dierbare en familie dat een verzorgingshuis, kindertehuis of een arme familie een uitgebreid diner verzorgd krijgt.

ChietSana Foundation heeft haar teamleden in Nederland en Suriname gevestigd. Hierdoor hebben zij korte lijnen met de instanties in Suriname waarbij elke vorm van donatie meer dan welkom is. Natuurlijk wordt u als donateur op de hoogte gehouden van de donatie die u geeft. ChietSana maakt hiervoor een kort filmpje op de lokatie waar de donatie naar toe is gegaan.

1 jarig bestaan

Op 15 mei 2018 bestond uitvaartzorg Uniek 1 jaar en om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan vonden wij dat het tijd is om iets terug te doen voor de maatschappij. Met trots is uitvaartzorg Uniek  een samenwerking aangegaan met ChietSana Foundation.

ChietSana Foundation biedt elke vorm van ondersteuning en begeleiding aan hulpbehoevende mensen in de samenleving in Suriname en Nederland.
Een team van jonge vrouwen die zich met hart en ziel inzetten voor hun medemens.

Wilt u weten welke projecten ChietSana heeft verwezenlijkt? Neem dan een kijkje op hun website.

Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust, wij staan voor u klaar.

WhatsApp WhatsApp ons