Elk mens verdient een bijzondere uitvaart

Elk mens verdient een bijzondere uitvaart

Verdrietige of juist boze mensen, eenzame alleenstaanden, grote en kleine families, verschillende culturen, rijk, zuinig, joviaal, ontredderd of verward. In grote villa’s, kleine flatjes of helemaal afgelegen op een boerderij: overal komen uitvaarten voor. Elke uitvaart is bijzonder, en geen één is hetzelfde.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Het aanbod van uitvaartondernemers is enorm. Ben je verzekerd bij een grote uitvaartonderneming? Je wilt er misschien nog niet aan denken, maar de kans is groot dat je hier ook je uitvaart gaat regelen. Maar dit hoeft niet! Er zijn ook kleinschalige uitvaartondernemingen, waardoor de persoonlijke begeleiding beter tot zijn recht komt.

‘ALLES DURVEN ZEGGEN’

Kiran Kesharie, eigenaar van uitvaartzorg Uniek: ‘Bij ons staat persoonlijke begeleiding en kwaliteit voorop. Degene die bij de familie thuiskomt wanneer iemand overleden is, is ook degene die de gehele uitvaart begeleidt. Het is fijn om één contactpersoon te hebben waar je altijd bij terecht kunt. Dat zorgt voor vertrouwen en schept een band. Wij willen namelijk dat je alles tegen ons durft te zeggen.’

DAG EN NACHT BEREIKBAAR

‘Ik ben voor een ieder dag en nacht bereikbaar. Wanneer bijvoorbeeld een persoon met een Islamitische achtergrond om twee uur in de nacht overlijdt, moet degene om twee uur in de middag al worden begraven. Dan komt er in een korte tijd heel wat bij kijken’, geeft Kiran aan. ‘Ik heb nachten gehad dat ik er drie keer uit moest om van alles te regelen. Dat vind ik niet erg, want ik wil graag voor iedereen klaarstaan’, aldus Kiran.

ZOWEL BUDGET ALS OP MAAT

‘Als kleinschalige uitvaartonderneming bieden wij voordeligere prijzen aan. We kunnen ook mensen helpen als ze niet verzekerd zijn. Dan kijken we even samen naar het budget. Omdat mensen in van allerlei achtergronden overlijden, bieden wij uitvaarten op maat aan, maar ook budgetuitvaarten’, zegt Kiran.

VERSCHILLENDE CULTUREN

Uitvaartonderneming Uniek is een kleinschalige uitvaartonderneming. Het bijzondere aan Uniek is dat het een multiculturele uitvaartonderneming voor allerlei culturen is. Heb je een Hindoestaanse, Islamitische, Surinaamse of Christelijke achtergrond? Voor al deze geloofsovertuigingen is een speciale uitvaart mogelijk, gericht op jouw overtuigingen, tradities en wensen. Niet-religieus? Uiteraard kun je ook voor een niet-religieuze uitvaart hier terecht.