Onze producten


Rouwvervoer

De keuze van het rouwvervoer is tegenwoordig zeer divers. Een Oldtimer, statige Cadillac, sportieve Merdeces-Benz of volledig elektrische Tesla. De keuze is enorm en kan aan bijna ieders wens worden voldaan. Neem een kijkje in onze folder naar de mogelijkheden.

Bekijk onze folderBekijk onze folder

Bloemen

Met een bloemstuk kun je het geheel van de uitvaart personaliseren, door bloemen te gebruiken waar u of uw dierbare van hield. Tevens is er een mogelijkheid om bloemstukken in diverse thema’s op te laten maken, zoals een bloemstuk in de kleuren van een voetbalclub of het gebruik van attributen in het bloemstuk.

Wij werken al jaren samen met uitvaartbloemist Rotterdam. Kwaliteit is waar wij gezamenlijk voor staan. Zo controleren zij altijd op de dag van de uitvaart het bloemstuk en verversen ze de bloemen altijd kosteloos als deze niet goed zijn.

Bestel uw bloemenBestel uw bloemen

Uitvaartkisten

Wij bieden uitvaartkisten aan in diverse soorten. Welke type uitvaartkist het best bij u of uw dierbare past hangt af van de wens. Is de prijs, kleur, binnenbekleding of houtsoort belangrijk. De keuze is oneindig en kan zelfs met het schrijven van teksten of  bedrukken van foto’s op de uitvaartkist gepersonaliseerd worden. Uiteraard adviseren en informeren wij u waar nodig, bij de keuze.

Bekijk de uitvaartkistenBekijk de uitvaartkisten

Uitvaartfotografie

Door emoties kan de dag van de uitvaart in een roes aan u voorbij gaan, terwijl er vaak mooie momenten zijn die vastgelegd kunnen worden. De tijd en de wereld staan even stil voor u en alles wat op u afkomt zal u ontgaan.
Een uitvaartfotograaf biedt op deze dag hulp,  want de fotograaf legt deze belangrijke dag vast die u samen met uw dierbare hebt vormgegeven.

Voor u kan het hulp bieden bij het verwerkingsproces om de beelden van de uitvaart terug te kunnen kijken. Er is maar één kans om de uitvaart mooi in beeld te brengen. Een investering in een uniek moment om uw dierbare voor eeuwig te kunnen herinneren.

Bekijk de prijzenBekijk de prijzen
UW VOORDELEN ALS U VOOR UNIEK KIEST
  1. U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen
  2. Altijd dezelfde uitvaartbegeleider
  3. Transparantie betekent bij uitvaartzorg Uniek één basistarief voor onze dienst en geen verborgen provisies
  4. Bij uitvaartzorg Uniek kunt u altijd terecht, ongeacht u elders of niet verzekerd bent
  5. Uitvaartzorg Uniek is tevens dé specialist in Hindoestaanse, Islamitische en Creoolse uitvaarten
  6. Bij uitvaartzorg Uniek draait het alleen om u en uw dierbare, u bent voor ons Uniek!
Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust, wij staan voor u klaar.

WhatsApp WhatsApp ons