Uitvaartdiensten

Rouwvervoer

De keuze van het rouwvervoer is tegenwoordig zeer divers. Een Oldtimer, statige Cadillac, sportieve Merdeces-Benz of volledig elektrische Tesla. De keuze is enorm en kan aan bijna ieders wens worden voldaan. Neem een kijkje in de folder naar de mogelijkheden.

Bekijk onze folderBekijk onze folder

Uitvaartkisten

Ik bied uitvaartkisten aan in diverse soorten. Welke type uitvaartkist het best bij u of uw dierbare past hangt af van de wens. Is de prijs, kleur, binnenbekleding of houtsoort belangrijk. De keuze is oneindig en kan zelfs met het schrijven van teksten of  bedrukken van foto’s op de uitvaartkist gepersonaliseerd worden. Uiteraard adviseer en informeer ik u waar nodig, bij de keuze.

Bekijk de uitvaartkistenBekijk de uitvaartkisten

Uitvaaartfotografie

Door emoties kan de dag van de uitvaart in een roes aan u voorbij gaan, terwijl er vaak mooie momenten zijn die vastgelegd kunnen worden. De tijd en de wereld staan even stil voor u en alles wat op u afkomt zal u ontgaan.
Een uitvaartfotograaf biedt op deze dag hulp,  want de fotograaf legt deze belangrijke dag vast die u samen met uw dierbare hebt vormgegeven.

Voor u kan het hulp bieden bij het verwerkingsproces om de beelden van de uitvaart terug te kunnen kijken. Er is maar één kans om de uitvaart mooi in beeld te brengen.
Een investering in een uniek moment om uw dierbare voor eeuwig te kunnen herinneren.

Bekijk de prijzenBekijk de prijzen