EEN STERFGEVAL, WAT NU?

Als een dierbare van u overlijdt, staat de wereld helemaal stil voor u. De emoties zijn onvoorspelbaar en u moet al over allerlei moeilijke en soms zakelijke beslissingen na gaan denken.
Op dit punt schakelt u uitvaartzorg Uniek in om te fungeren als uw steun en toeverlaat. Wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor klaar.
 Met liefde zullen wij u omringen in een tijd waarin veel keuzes gemaakt moeten worden, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen. Met passie voor ons vak zijn wij uw luisterend oor en begeleiden en adviseren u waar nodig is.

Wij zijn er voor iedereen ongeacht geloofsovertuiging, afkomst of levenswijze. Ook als u niet of elders verzekerd bent, bij ons kunt u terecht voor een waardevolle en respectvolle uitvaart.

U kunt uitvaartzorg Uniek dag en nacht bereiken op 06 25 55 31 00 en afspreken wanneer de komst van de uitvaartverzorger gewenst is. Schroom niet om ons in de nacht te bellen bij een overlijden.

CHECKLIST BIJ OVERLIJDEN

Het formulier checklist bij overlijden geeft een uitgebreid inzicht in alle zaken die geregeld moeten worden of ter overweging genomen kunnen worden.

  • Bel eerst de huisarts of behandelend arts als het overlijden thuis plaatsvindt.
  • Bel uw uitvaartondernemer uitvaartzorg Uniek. 24/7 bereikbaar: 06 25 55 31 00.
  • Ga na of er een uitvaartverzekering is afgesloten en stel uitvaartzorg Uniek hiervan op de hoogte.
    NB: Wij kunnen iedere verzekeringspolis innen!
  • Ga na of er een testament of wilsbeschikking is.
  • Bent u op reis, neem dan ook contact met de reisverzekeraar.

Samen en met elkaar zorgen we voor een liefdevolle herinnering!

Nieuwe Nederlanders

De uitvaarten vanuit andere culturen vinden steeds meer plaats in Nederland. Wij merken op dat de grote uitvaartondernemingen geen ervaring hebben om uitvaarten te kunnen verzorgen van de “Nieuwe Nederlanders”. Hierbij kunt u denken aan de mensen met een Hindoe, Islamitische of Creoolse komaf.

Uitvaartzorg Uniek is juist gespecialiseerd om mensen uit deze bevolkingsgroepen te begeleiden bij het verlies van hun dierbare. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe de uitvaarten op religieus gebied moeten verlopen met daarbij natuurlijk de wensen en tradities niet uit het oog te verliezen.

Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust, wij staan voor u klaar.

WhatsApp WhatsApp ons